Zadnje novosti...
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti
© Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

U suradnji s tvrtkom “Kraš” d.d.  Zagreb, organizirali smo besplatnu izvedbu predstave za djecu CIRKUS U ŽIVOTINJSKOM CARSTVU  koja je na rasporedu u četvrtak 7. lipnja u 10 sati na Velikoj sceni HNK u Varaždinu. 

U nastavku pročitajte informacije o predstavi:

CIRKUS U ŽIVOTINJSKOM CARSTVU

Autor: Dora Delbianco

Redatelj: Petra Radin i Mario Kovač

Glazba: Matej Meštrović

Producent: Kazalište Tvornica lutaka

Izvođači: Marko Hergešić, Petar Cvirn, Petra Radin

 Uzrast: 3+

Nove avanture našh veselih junaka samo što nisu počele! Vraćamo se u Životinjsko carstvo na vrlo važan i značajan dan. Dan kada se nakon dvije godine putovanja oko svijeta naša družina ponovno okuplja u svojem predivnom gradu.

Tu su svi. Zapravo, skoro svi…

Zatičemo lava Leopolda, kralj životinja, dobrodušnog, ali i dalje uplašenog, pandu Amandu, dobricu i mudricu, koja je i dalje vlasnica knjižare, galeba Stipu, kapetana broda i ove družine, aligatora Kroka, surfera i hrabrog buntovnika.

Tu je i novi član grupe, pouzdani prijatelj i veliki cirkuski talent, klaun Kiki, prvi čovjek u njihovom gradu. On razumije njihov jezik, za razliku od većine ljudi i pokazat će se kao velika pomoć i čvrsti oslonac.

Jedne junakinje nema, nema žirafe Gracije i oni saznaju da ju je jedan vlasnik cirkusa  na prijevaru odveo u svoj cirkus u Parizu te se tamo sad grozno ponaša prema njoj.

Čim to čuju, oni odmah odlučuju otići u Pariz i osloboditi svoju prijateljicu. Nakon niza smiješnih nesporazuma, oni tamo i stignu. Spretno i hrabro, Stipe i Kiki izvuku Graciju, dok Amanda zapričava Herkulesa.

Herkules se u tom razgovoru posrami i shvati kako se grozno ponašao prema Graciji. Bude mu žao i spreman je na promjenu i ispriku Graciji. Zatim odlučuje da će neko  vrijeme živjeti u Životinjskom carstvu i tamo osnovati svoj cirkus ljubavi u kojem će mu glavna misija biti da sve životinje budu sretne. To će biti najluđi cirkus kojeg ste ikada vidjeli! On je prepun urnebesnih točaka, u njemu je sve šareno, veselo, mekano, zvučno, bučno, puno bombona, čokolade i naših i vaših snova!

˝Cirkus u životinjskom carstvu˝ dirljiva je i duhovita priča o prijateljstvu i tome kako je sve moguće kada smo tu jedni za druge. Kažu da su nam prijatelji obitelj koju smo sami izabrali, a naši junaci iz Životinjskog carstva izabrali su najbolje na svijetu. Oni su izabrali jedni druge, a vi izaberite njih i vjerujte nam – nećete požaliti ni sekunde.

SPONZPR IZVEDBE

Napišite komentar: