Zadnje novosti...
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti
© Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

Ponedjeljak, 15. travnja 2019. u 20 sati, Scena Zvonimira Rogoza

Mark O´Rowe: TERMINUS u režiji Tomislava Pavkovića, kojem je ovo treća režija u HNK u Varaždinu (“Malo blago” i “Gospon lovac”).
U predstavi nastupaju: Sunčana Zelenika Konjević, Elizabeta Brodić (nedavno nagrađena nagradom “Zlatni Studio” u kategoriji Novo lice u kazalištu za ulogu Opatice u predstavi “Luđak i opatica”) i Karlo Mrkša.

Prve reprize možete pogledati već u utorak, 16. travnja u 20 sati ili u četvrtak, 18. travnja u 20 sati na Sceni Zvonimira Rogoza.

Troje glumaca je stalno na sceni, oni svojim pojedinačnim iskazima konstruiraju narativ prema kojem imaju iznimno emotivan odnos, riječ je o njihovoj životnoj priči, o njenom vrhuncu. Sličnu vrst emotivnosti, jakog emotivnog doživljaja želi se proizvesti i kod publike, iskaz glumaca treba zadobiti status ontološkog, autentičnog iskrenog iskaza kojim u intimiziranom prostoru Scene Rogoz žele postići jak identifikacijski moment sa publikom. A sve to u iznimno poetiziranom iskazu, govornom kontrapunktu gruboći sadržaja, iskazu koji traži iznimno vješte glumce i vrhunsku izvedbu. U izvedbenom smislu pokušat će se stvoriti predstava iznimno snažne atmosfere i još snažnije emotivnosti.

Više o predstavi

Ulaznice možete rezervirati na blagajni Kazališta radnim danom od 10-12 i od 18-19,30 sati, subotom od 10-12.
Tel 042 200 250; e mail: blagajna@hnkvz.hr

Radujemo se Vašem dolasku.

 

Napišite komentar: