Zadnje novosti...
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti
© Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

U četvrtak, 14. veljače, na Dan zaljubljenih – Valentinovo imate mogućnost uživati uz prekrasne vokale Irme Dragičević I Ive Gamulina Giannia.

Koncert će se održati na Velikoj sceni, a ulaznice po cijeni od 60 kn su u prodaji.

Irma Dragičević (Varaždin, 1995.) pjevanje započinje u DND-u Varaždin kod Zdenke Knapić kao polaznica radionice pjevanja Mali Slavuji. Osnovno i srednjoškolsko obrazovanje stekla je u Glazbenoj školi Varaždin, gdje je maturirala violončelo  u klasi prof. Darija Milkovića i pjevanje u klasi prof. Blanke Tkalčić. Trenutno je studentica četvrte godine pjevanja u klasi red. prof. Lidije Horvat Dunjko na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. U veljači 2017. završava Broadway akademiju te postaje izvođačica za muzički teatar i film. Usavršavala se na brojnim seminarima kod Tomislava Mužeka i Lidije Horvat Dunjko. Pjevala je ulogu Pamine u produkciji Međunarodne operne škole Mirula pod vodstvom Lidije Horvat Dunjko. U ožujku 2017. godine debitira u HNK u Zagrebu s ulogom Chocolke (Kokoši) u operi Lukava mala lisica Leoša Janačeka (produkcija MUZA-e). Dosad je surađivala s dirigentima Ivanom Josipom Skenderom, Mladenom Tarbukom, Zdravkom Šljivcem, Stjepanom Vugerom, Veseljkom Barešićem, Berislavom Šipušem i drugima. Surađuje sa Cantus ansamblom i Jazz orkestrom HRT-a.  2017.godine na Državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Zagrebu osvaja 1.nagradu na županijskom i 2. nagradu na državnoj razini. Na Lions Grand Prixu osvaja koncert sa Zagrebačkim ansamblom flauta, a na Međunarodnom natjecanju Iuventus Canti u Slovačkoj 2018. osvaja posebnu nagradu za dramaturgiju. Dobitnica je rektorove(2017.), dekanove nagrade(2018.) i Županove nagrade(2019.) za postignute izvrsne rezultate u pjevanju. Povjerena joj je glavna uloga u mjuziklu A.L. Webbera Josip i čudesne boje njegovih snova u režiji Richarda Monteza. U travnju ove godine debitira u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, u glavnoj ulozi Prošlih 5 godina za koju je nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 30 godina – opereta/mjuzikl –  u režiji Lee Anastrazije Fleger, te u kazalištu Komedija u mjuziklu Alphonsine i nakon toga u varaždinskoj Areni u mjuziklu Les Miserables u ulozi Fantine. Iza sebe ima brojne solističke nastupe( Božić u Ciboni, Špancirfest, Muzički biennale Zagreb…), redovito održava Gershwinove i Musical večeri.

Ivo Gamulin Gianni, jedan je od najboljih crossover tenora u ovom dijelu Europe, s iznimnim vokalnim sposobnostima i zavidnom vokalnom tehnikom. Surađivao je s najvećim
Europskim i svjetskim zvijezdama.

GLORIA GAYNOR (Američka pjevačica, najpoznatija po disco hitu “I Will Survive”).
ANA OXA (Talijanska pop diva)
DIONNE WARWICK (Američka pjevačica, glumica i TV-show urednica).
NATALIE COLE (Američka pjevačica, tekstopisac i glumica).
PASTORA SOLER (Španjolska pjevačica i tekstopisac).
DAVID ELLIOTT (Osnivač York House Recordings).

Gradovi/ Gradske dvorane nastupi;
Los Angeles (USA), Toronto (CANADA), Milano (ITALIA), Sarajevo i Mostar (B&H), Beograd
(SRBIJA), Zagreb (HRVATSKA), Split (HRVATSKA), Osijek (HRVATSKA), Dubrovnik
(HRVATSKA), Zadar (HRVATSKA), Opatija (HRVATSKA), Pula (Arena), Brač (HRVATSKA),
Rijeka (Trsatska Gradina).

Napišite komentar: