Zadnje novosti...
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti
© Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu obilježava 150. godišnjicu od otvorenja zgrade. Slavljenički program počeo je već početkom rujna novom manifestacijom DANI OTVORENIH VRATA. Tijekom osam dana, publika je imala priliku pogledati reprizne naslove sa repertoara i glasati za najbolju glumicu i najboljeg glumca. U nastavku pročitajte što smo još pripremili u mjesecu rujnu:

Subota, 23. 9. u 19,30 sati, Velika scena
PREMIJERA
Emmerich Kálmán
GROFICA MARICA

Nedjelja, 24. 9. u 20,00 sati, Velika koncertna dvorana
Dodjela nagrade publike „Tomislav Lipljin“ za najbolju glumicu i glumca iz ansambla HNK u Varaždinu u prošloj sezoni. Skulpturu nagrade izradio je varaždinski umjetnik Nikola Vudrag.
Nakon dodjele slijedi koncert Varaždinskog komornog orkestra u sklopu Baroknih večeri kao poklon Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu povodom obilježavanja 150. obljetnice otvorenja zgrade

Ponedjeljak, 25. 9. u 11,00 sati, Velika koncertna dvorana
Svečana promocija obljetničke poštanske marke koju Hrvatska pošta izdaje povodom proslave 150. obljetnice otvorenja zgrade varaždinskog kazališta. Autor marke je likovni umjetnik Dean Roksandić. U dvorani će biti postavljen poštanski sandučić tako da posjetitelji mogu poslati prigodne razglednice s obljetničkom markom i prigodnim žigom koji vrijedi samo toga dana i samim time mu raste vrijednost.

Pozivamo sve zaintersirane da nam se pridruže.

Pogledajte video sniman dronom kroz zgradu HNK Varaždin. Autori videa su mlada ekipa iz  16TON MEDIA