Zadnje novosti...
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti
© Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

Poštovani, u nastavku objavljujemo priopćenje iz Kerekesh Teatra:

Poštovani mediji, draga publiko i prijatelji Kerekesh Teatra!

Iznimno nam je žao, no moramo Vas obavijestiti, da se od ovog trenutka otkazuju sve predstave na 11. TJEDNU SMIJEHA prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Vlade Republike Hrvatske tj. prema preporuci da se odgode svi skupovi iznad 100 ljudi.

Za ULAZNICE KUPLJENE NA BLAGAJNI HNK U VARAŽDINU- povrat novca moći ćete ostvariti od ponedjeljka 16.3.2020. do petka 20.3.2020. isključivo na blagajni HNK u Varaždinu.
Za ULAZNICE KUPLJENE PUTEM INTERNETA – povrat novca biti će izvršen na račun s kojeg je i plaćeno. Molimo Vas za strpljenje. Svakome ćemo uz povrat napisati i mail, kojim ćemo Vas obavijestiti o povratu.

Festival je, iako prijevremeno, službeno završen, a nagradu publike “NAJJAČI SMEHEK” osvojila je predstava UDAVAČE – Hit Teatra iz Zagreba, s ukupno 182 smeheka ( skupne reakcije publike )

Nagrade publike na 4. međunarodnoj izložbi karikaturista na temu “Smijeh je lijek” prema glasovima publike ( uključujući 316 glasačkih listića ) dobili su: Žarko Radanović iz Varaždina ( najbolja portretna karikatura ) i Krešimir Kveštek iz Vrbovca ( najbolja geg karikatura )

Premijera nove komedije Kerekesh Teatra “RINGIŠPIL” biti će održana kada će situacija biti pod kontrolom.

Neizmjerno smo Vam zahvalni na svakom smijehu, na velikom interesu za predstavama, podršci i ponosni smo što nitko od naše publike nije donio, ni odnio virus iz kazališta.

FESTIVAL JE POSJETILO VIŠE OD 10 500 LJUDI U NEPUNIH 6 DANA – TAKO DA FESTIVAL “TJEDAN SMIJEHA” I DALJE OSTAJE NAJVEĆI I NAJPOSJEĆENIJI KAZALIŠNI FESTIVAL U HRVATSKOJ.

Veselimo se novim kazališnim druženjima i želimo Vam samo puno zdravlja i veselja.

VOLI VAS VAŠ Kerekesh Teatar

Napišite komentar: