Zadnje novosti...
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti
© Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

U subotu, 12. lipnja s početkom u 20,30 sati u dvorištu Palače Sermage održat će se koncert Damira Kedže pod nazivom Poljubi me sad.
Suorganizator koncerta je HNK u Varaždinu u sklopu projekta Ministarstva kulture i medija RH Jer svirati se mora.

Damir Kedžo  je pop pjevač i jedno od najpoznatijih lica Hrvatske glazbene scene.

O svestranom glazbeniku u posljednje se vrijeme govori samo u superlativima. Svoju je karijeru započeo 2003. godine, a glazbeni je izričaj gradio na svom karakterističnom  i prepoznatljivom vokalu.

Talentirani Kedžo tijekom godina osvaja simpatije sve većeg broja  publike zbog čega je često okarakteriziran i kao miljenik hrvatske estrade.

Kedžine pjesme posljednjih su nekoliko godina među najslušanijima u Hrvatskoj, a njegovi singlovi  nagrađivani su hitovi.

Glazbenik je koji je očarao publiku pjesmom Sve u meni se budi, a nakon toga niže samo hitove, pjesmom Srce mi umire za njom  pobijedio je na Zagrebačkom festivalu. Pjesme Vidi se izdalekaPoljubi me sad, Divlji vjetre, Sjeti se, Hram  samo su neke od pjesama kojima je  osvojio  eter i  srca publike.

Pobijedio je na Dora natjecanju 2020. natjecanju pjesmom  Divlji vjetre i sudjelovao u prvom online / virtualnom Eurovision 2020. Njegove pjesme su u Top 10 najslušanijih u Hrvatskoj po svim službenim statistikama. Aktualni singl Hram,  regionalni je duet koji ruši sve rekorde slušanosti. Damirov aktualni album nosi ime Poljubi me sad baš kao i koncerti koje će Damir održati u Varaždinu 12.6./ dvorište palače Sermage, 17.6.  u Zagrebu/ atrij dvorane Lisinski, 24.6. u Rijeci/ u vrtu Art kvarta- bivšeg kompleksa  Benčić.

Koncert u Varaždinu počinje u 20:30 sati, vrata će biti otvorena u 19.30 sati.

Više detalja uvijek je dostupno na društvenim mrežama Instagram i  Faceboook  Damira Kedže.

FOTOGRAFIJA: Maja Kljajić

Napišite komentar: