Zadnje novosti...
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti
© Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

Naši vjerni posjetitelji  Ankica-Marlena i Stjepan Kosi čestitaju nam svake godine Svjetski dan kazališta.

Pročitajte ovogodišnju čestitku koju su nam uputili i zaista nas razgalili. 🙂

“Poštovani!

Dan Kazališta. Zar samo jedan? Za moju suprugu i mene, svih 365 dana u godini bi trebali biti dani kazališta! Zar to ne potvrđuju i poruke uz današnji dan – kako svjetska tako i hrvatska?

Zato svima vama, dragi varaždinski kazalištarci – od ravnateljice do čistačice – od srca čestitamo današnji dan i poručujemo vam: ne dajte se obeshrabriti poteškoćama koje vas svakodnevno pritišću. Neka vas te poteškoće jačaju i pomognu da budete još bolji. Bismarck je rekao da je politika umijeće mogućega. Ako je to istina, onda je kazalište umijeće nemogućega! Jer samo u kazalištu možete biti i sretni i nesretni, i tužni i radosni, i uzvišeni i ponizni… sve u isto vrijeme. Zlobnici kažu da je kazalište iluzija, privid stvarnosti. Nije!!! Kazalište je život!!!

Zajedno s vama i mi želimo i nadalje živjeti taj život u svoj njegovoj punini koju nam vi tako nesebično pružate. Hvala vam za svaku kaplju znoja prolivenu na sceni. Hvala vam za svaku premijeru, za svaku reprizu koju nam velikodušno pružate. Hvala vam što često više mislite na nas s ove strane rampe, nego li na sebe. Hvala vam…

S ogromnom zahvalnošću i poštovanjem vaši

 

Ankica-Marlena i Stjepan Kosi

Petrijanec

Napišite komentar: