Zadnje novosti...
Uvjeti korištenja i pravila privatnosti
© Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

Na Sceni Rogoz će se u subotu  4. ožujka u 11 sati održati Fragmenti odrastanja vol.4. Riječ je o projektu platforme Pukotine kojoj je cilj otvaranje virtualnog prostora za mlade (ali i za ostale generacije) – prostora unutar kojega mogu detektirati i definirati vlastite probleme, identificirati se s drugima i njihovim poteškoćama i pukotinama. To je prostor u kojem osjećaju da nisu jedini, sami i usamljeni. Pukotine teže postati mjesto koje može olakšati procese i faze tijekom odrastanja u ovom izazovnom okruženju, društvu i zajednici.

U Fragmentima odrastanja vol. 4. sudjelovat će javno prepoznati pojedinci koji utjecaj virtualnog prostora koriste kako bi promovirali vrijednosti u koje vjeruju, često okrenuti univerzalnim temama i problemima s kojima se nosimo i suočavamo tijekom odrastanja. Pukotine i mladi gosti dijele posvećenost u ohrabrivanju i podršci mladima, rastvaraju tabue, pokušavaju pronaći alate pomoću kojih možemo biti bolji prema sebi.

Uz moderatora i glumca, člana kreativnog tima Pukotina, Adriana Pezdirca u Varaždinu su gošće: pjevačica Nika Turković, aktivistica i novinarka Marta Divjak i studentica Severina Lajtman koje će podijeliti vlastito iskustvo odrastanja te publici predstaviti fragmente vlastite adolescencije i transformacije u odraslu osobu.

Nakon dojmljivih razgovora slijedi neformalno druženje u opuštenoj atmosferi.

Cijeli će događaj biti emitiran uživo online!

Ulaz je slobodan.