Kajkavska komedija Bogi Ivač znova u režiji Ljubomira Kerekeša

Bogi Ivač znovaBogi Ivač znova


Poštovani gledatelji,
molimo primite našu iskrenu ispriku zbog odgađanja izvedbe predstave BOGI IVAČ ZNOVA planirane 14.2.2017. u 20 sati. Novi termin izvedbe predstave je petak, 24.2.2017. u 20 sati. Ljubazno molimo gledatelje koji su kupili ulaznice za odgođenu izvedbu 14.2.2017. da ih najkasnije do petka, 17.2. na blagajni kazališta zamijene za ovaj novi termin izvedbe ili predočenjem kupljene ulaznice traže povrat novca.

Zahvaljujemo svima na razumijevanju i suradnji.

HNK u Varaždinu
Bogi Ivač znovaU utorak, 24. veljače 2017. u 20,00 sati na Sceni Zvonimir Rogoz bit će izvedena komedija Bogi Ivač – Znova (srednjovjekovne francuske farse na kajkavskom). Tekst je s francuskog preveo Vladimir Gerić koji je i scenograf predstave, redatelj je Ljubomir Kerekeš koji je i autor adaptacije teksta te kostimograf. Autor kajkavizacije je Tomislav Lipljin, songove je skladao Dragutin Novaković Šarli, a asistent redatelja je Jan Kerekeš. Premijera je održana 20. prosinca 2013. na Sceni Zvonimir Rogoz. .

Jedna od najpoznatijih, najbolje posjećenih i najdugotrajnijih predstava HNK-a u Varaždinu, vraća se u punom sjaju. Naravno, radi se o predstavi Bogi Ivač – Znova. Ljubomir Kerekeš okupio je glumačku ekipu koja će obnoviti kajkavsku erotsku komediju Bogi Ivač i opravdati dodatak Znova u sklopu kojeg se nalazi niz novih, aktualnih i duhovitih situacija. Predstava je svakako za odrasle jer obiluje lascivnim scenama. U predstavi nastupaju: Jan Kerekeš (Bogi Ivač), Sunčana Zelenika Konjević (Micika), Ljubomir Kerekeš (Ivačev otac) i Mirjana Sinožić (Ivačeva mati) i Mitja Smiljanić (Fičfirič).