O imenima

KLARA – Sanjalački duh usmjeren prema postizanju duhovnog i materijalnog blagostanja donosi uspjehe. Kreativnim i originalnim nastupom otvara vrata poslovnog, financijskog i društvenog uspona. Pri tom su pravednost i poštenje jedini kriteriji prema kojima odabire suradnike i prijatelje. Emotivni aspekti otkrivaju impulzivnost i naglost u donošenju odluka. Kompromisima i smirenošću postigla bi puno bogatiji, kvalitetniji i prisniji odnos.

IRENA – Izrazito nepovjerenje prema okolini te izvjesna doza prepotencije, glavna su negativna obilježja imena. Ako se tomu pridoda latentna sklonost nestabilnostima, opći dojam zrači nepovoljnostima. Nepovoljne aspekte u znatnoj mjeri ublažava „luda sreća“ koja u velikoj mjeri uspijeva eliminirati nepovoljnosti. Reklo bi se više sreće nego pameti, što i ne mora biti loše. Financijski aspekti upozoravaju na neracionalno raspolaganje novcem.

ELZA – Zabludama, nepromišljenostima i površnom zaštitom, sama sebi stvara najviše problema, posebice u poslu i financijama. Više temeljitosti i promišljenosti ne bi naštetilo. Zanemarivanjem intuicije usporava pronalaženje optimalnih rješenja važnih životnih pitanja. Nezgodan aspekt ozljeda zahtijeva oprez. Obiteljski aspekti pokazuju više sklada i zadovoljstva. Odgovorno majčinstvo i romantičan odnos s partnerom donose zadovoljstvo.

ALEXANDAR – Izrazita je podijeljenost aspekta imena. S jedne strane suzdržanost, postupnost i ležernost, a s druge pustolovni duh, stalna potraga za novim i nepoznatim. U poslovnim odnosima ambicije nisu utemeljene na objektivnim mogućnostima. To se posebice odnosi na financijske aspekte u kojima dominira nepromišljenost. Znatiželjom stvara mnogo prijateljstava u kojima istinski uživa. Vrlo pozitivni obiteljski aspekti donose smirenje.

LOLA – Otvorenost, komunikativnost i jednostavnost stvaraju mnogo poznanstvima i prijateljstvima. U odnosu s partnerom najviše cijeni iskrenost i vjernost. Bilo koji vid kršenja tih osobina bez razmišljanja reže u samom korijenu, ne dopuštajući popravne ispite. U poslovnim odnosima ima dobar osjećaj za posao i zaradu, no tvrdoglavost i krutost u komunikaciji s autoritetima mogu zatvoriti vrata ostvarenju unosnih poslovnih ideja.

PETER – Naglašena emotivna ranjivost često dovodi do zastoja u ostvarenju poslovnih, financijskih i prijateljskih planova. Sanjalački duh donosi zadovoljstvo u odnosu s partnericom. Ako emocije drži pod kontrolom, u poslu postiže vrijedne rezultate koji donose ugled i rast na poslovnoj hijerarhiji. Poslovnu učinkovitost prate financijski uspjesi. Putovanja i odnosi sa strancima otvaraju velike poslovne izazove i mogućnost dobre zarade.

/Koautori projekta KLUB TANGO/